2010-06-22

Lycklig igen...och igen, och igen..

Igår var ja på bilbingo med Sofie och vi var nära vinst flera ggr men icke denna gång heller.
Men de var fint väder och vi hade en väldigt trevligt kväll. 
Efteråt blev de Mozzarellasticks på Max och sen glass och cheeseburgare på MC Donalds, fyy fan vad onyttigt, men gott vare. =) 

Idag har pappa vart en ängel och satt mina lister i lägenheten så nu kan man ju nästan säga att den e klar, ska fixas vid ingången till köket imorron bara, sen e de DONE! ALLES KLAR osv.
Och fy faaan måste ja bara säga vad jävla snyggt ja har de hemma.
Imorron LOVAR ja kort på hur de ser ut.

For på mormors och morfars grav idag efter vi hämtat mamma från jobbet, såg faktiskt riktigt bra ut efter storm och regn iaf. Idag skulle morfar ha blitt 80 år också, Grattis morfar. VIF.


Men på vägen dit hörre ni, vare bilkö som hette duga, men väl uppe på bron vare lugnt och man tog sig fram hur bra som helst, men innan ja ni, tur att vi östersundsbor har lärt oss lite, de gick via kugghjulsprincipen, herregud vi e inte så långt efter då kanske.. : P haha




Hade ju planerat att stryka gardiner hos mamma senare efter vi vart på graven, men blev inte riktigt som ja tänkt mig då jobbet ringde där borta, och snabbt gick de hem och lämna mamma och pappa och fara in och sätta sig med ett leende på läpparna i kassan. :) 

Och ni, vet ni vad, men kan se vad man får i lön nu på nätet, hahahaha
Jag som tycker att ja mest vart ledig förra månaden, men inte som de ser ut som på lönen, och de var bara ifrån ett jobb, tror ni att ja e lycklig eller, de kan man lätt säga. ; ) 

Näe ni, nu ska ja sova så ja blir helt klar imorron här hemma och kan visa er mitt underbart fina hem om man får skryta. : P 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tankar här :

Östersund, Jämtland, Sweden

När